„САЙКЕМА“ ООД

За нас

„САЙКЕМА“ ООД е лицензирана компания за извършване на фумигация. Специализирани сме в борба със складови неприятели- обеззаразяване на земеделски стопанства, мелници, силозни стопанства, липове, плоски складове за зърно- жито, слънчоглед, царевица и готова продукция на територията на областите Плевен, Ловеч, Враца, Монтана и региона. Фумигиране на контейнери за износ в рамките на Европейският съюз и Съединените щати. Предлагаме програми за защита на складове за съхранение на БИО земеделска продукция.

Позвънете още сега на 088 77 99 219 / 0885 23 55 10

ЕКО-съобразни дейности

В работата си с нашите клиенти се стремим да предлагаме комплексна услуга за пълна защита от вредители, с акцент на превантивната работа, защото вярваме че така ще ви спестим средства и избягваме излишното натоварване на средата с химикали. В практиката си прилагаме принципите на интегрирания пест мениджмънт (IPM).

Превантивна защита

За нас защитата от заселване на вредители- гризачи и насекоми е първата и важна стъпка в опазването на земеделската продукция, предпазването от аварии на машините, техниката и електрическите инсталации. Усилията вложени в недопускане на гризачи и насекоми на територията на базите и предприятията, както и добрата поддръжка на складовите помещения запазва качеството на съхранявания продукт и Ви спестяват средства.

Складови стопанства

Извършваме огледи и изготвяме предписания за мерки, повишаващи нивото на превантивна защита на складови стопанства. Особено важни са тези принципи на работа при съхранението на БИО продукция, поради строго ограниченото използване на каквито и да е препарати.

Подготвяме базата заедно

Отстраняването на конструктивни проблеми в сградния фонд, почистването вътре и площите около предприятията и складовите помещения е важна част от подготовката ви за прибиране на реколтата. Третирането с инсектициди преди внасяне на зърното, намаляват загубите в следствие от тяхната дейност и спестяват пари от чести фумигации.

Подготвени сме да решим всеки проблем. Работим качествено и професионално за вашето спокойствие. Покриваме всички стандарти за качество (BRC – Група А, IFS, HALAL Certificate, ISO 9001:2008,ISO 22000:2005, GMPB2+ FSSC 22000 и други ) на работа в пест контрола и фумифациите, както и във водената от нас документация.